El passat 7 d’abril va tenir lloc la jornada organitzada per Foment del Treball i Asprecat: “NOVETATS I EVOLUCIÓ DEL SECTOR DE LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS”. Aquesta jornada tenia per objecte, la presentació de la Instrucció 1/2006, de 22 de febrer, de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el treball sobre SPA, SPM, SPP i EA; així com la presentació del “II ESTUDI OPERADORS SECTOR DE LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS”

safety

La Presentació de la Instrucció 1/2016, de 22 de febrer, de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el treball sobre SPA, SPM, SPP i EA va ser a càrrec del Sr. Jaume de Montserrat, Subdirector General de Seguretat i Salut Laboral del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

En la segona part el Sr. Miguel González Ruiz, President d’Asprecat, va fer la presentació del “II ESTUDI OPERADORS SECTOR DE LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS”. Estudi que ja l’any anterior va suscitar gran interès entre els operadors del sector, i, enguany comportà un alt nivell d’assistència i participació.

 

jornadaoperadoresPRL2016