Us informem de la propera activitat organitzada per d’ASPRECAT:

CURS DE NEGOCIACIÓ

descarga

Avui dia la major part de les decisions, en la societat i en l’empresa, són menys imposades i més debatudes. Estem immersos en situacions on conflueixen interessos comuns, en conflicte, i de vegades oposats, entre caps, col·laboradors, col·legues, clients o proveïdors.

El negociador amb èxit a mig i llarg termini no és el que busca en cada taula de negociació la seva victòria a qualsevol preu, sinó el que considera que el millor resultat és el que fa guanyadors a totes les parts de l’acord. Aquest tipus de resultats no s’aconsegueixen donant ordres sinó debatent, argumentant, cedint, influint, persuadint …

L’objectiu d’aquest programa és proporcionar un mètode i desenvolupar les habilitats essencials d’influència, persuasió i negociació que condueixen a un acord.

Objectiu del curs

La finalitat d’aquest seminari consisteix en què els assistents:

  • Diferenciïn i identifiquin quines són aquelles situacions i requisits, les característiques de les quals permetin pensar en la negociació.
  • Desenvolupin habilitats comunicatives per a influir sobre els resultats d’una negociació.
  • Comprenguin la negociació com un procés seqüencial: De la Preparació al Seguiment.
  • Incorporin estratègies i tàctiques que permetin influir favorablement en els resultats d’una negociació.

Metodologia

La metodologia serà eminentment pràctica i participativa.

El programa es desenvoluparà mitjançant la realització d’exercicis, debat grupal, roleplaying i simulacions de negociació, aportant elements conceptuals i estratègies d’aplicació de cada tema.

Els assistents comptaran amb:

  • Documentació teòrica explícita en format power-point o word.
  • Guies per a l’aplicació de les eines.
  • Qüestionaris d’Autodiagnòstic.

Sessions

  • SESSIÓ 1: Dilluns 19 de febrer de 2018.
  • SESSIÓ 2: Dimarts 20 de febrer de 2018.
  • SESSIÓ 3: Dimecres 21 de febrer de2018.

Horari: De 15:00 a 19:00 hores (cada sessió).

Formador: Alejandro Soler Esteve.

Llicenciat en Psicologia i Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor col·laborador acadèmic d’ESADE, del Departament de Direcció de Persones i Organització d’ESADE. Consultor-formador de RRHH. Especialista en Competències Directives i Socials.

2017-12 NEGOCIACIÓ

Programa del Taller

TEMA 1

Definició de negociació. Condicions per a parlar de negociació. Negociacions distributives i negociacions integratives. Elements d’una negociació. Competències i riscos del negociador.

TEMA 2

Estratègies de comportament davant els conflictes. Les diferents estratègies per afrontar conflictes. L’ús adequat de les estratègies.

Qüestionari de Thomas & Killman.

TEMA 3

El poder en la negociació i el seu ús. Tipus de poder en la negociació. L’elaboració d’un M.A.A.N.

TEMA 4

Les etapes del procés negociador. L’ús de la pressió o l’amenaça. Alternatives a ambdues. Com presentar propostes. Com fer concessions. Com tractar objeccions al preu o peticions d’augments i rebaixes dels preus.

TEMA 5

Les habilitats comunicatives en el negociador: Saber escoltar i saber preguntar. Les preguntes. Tècniques de sondeig en la negociació. La comunicació no verbal. Aspectes a tenir en compte.

Inscripcions: Per correu electrònic a: asprecat@asprecat.org (Places limitades)

Lloc
ESADE: Avinguda Pedralbes nº 60-62, Edifici 1, Gran Aula 22 de Barcelona.

Aquesta és una gran oportunitat per a proporcionar un mètode i desenvolupar les habilitats essencials d’influència, persuasió i negociació que condueixen a un acord.

No us ho perdeu, hi ha places limitades!